Filled Under: , ,

Amenajari Bai - Sfaturi Utile

Amenajari Bai: Cum sa decoram baia rapid si cu bani putini

Amenajarea unei bai in limita unui buget dat poate parea pentru unii un vis frumos. Dar pana la urma, baia este cea mai mica incapere din casa, asa ca actiuni ca transformarea unui perete sau adaugarea unor obiecte de mobilier nu presupun aceeasi cheltuiala ca in cazul amenajarii unei bucatarii sau a unui dormitor. Odata cu ideea unei amenajari de bai ieftin, nu uita ca in casa ta exista si obiecte care pot fi curatate sau reconditionate pentru a fi refolosite in alt scop asa incat sa fie perfecte pentru baia ta care se poate transforma astfel intr-un spatiu unic si elegant.

Cateva idei de amenajari bai care iti pot reduce simtitor cheltuielile

  1. Rafturi. Daca ai un raft metalic uitat prin casa, utilizeaza-l pentru baie! Vopseste-l cu o vopsea rosie sau neagra (vopsea spray) si foloseste-l pentru prosoape si produsele cosmetice. Pentru un aspect mai atragator, poti decora rafturile cu lumanari parfumate si cosulete pline cu sapunuri decorative.
  2. Perdea de dus magica. Cauta in magazinele tip discount materiale placut colorate, care sa faca un contrast unic cu baia ta si confectioneaza o perdea de dus dupa dimensiunea dorita. Nu este deloc greu, trebuie sa ai masurile potrivite, o masina de cusut si totul poate dura maxim o ora.
  3. Prosoape personalizate. Taie fasii lungi dintr-un material placut imprimat pe care nu-l mai folosesti si coase-le ca margine pentru prosoape pentru a le da un aspect original. In plus, te poti lauda si prietenilor cu prosoapele personalizate facute "cu manutele tale'.
  4. Oglinda. Pentru a oferi iluzia unui spatiu mai mare in baie, pune o oglinda mare deasupra cazii. Poti pune, de asemenea, o oglinda si pe partea din interior a usii de la baie. In magazinele specializate preturile pentru oglinzi pentru amenajari bai sunt destul de accesibile si poti alege dintr-o gama larga de modele. Poti gasi si magazine specializate care le produc si la comanda in functie de dimensiunea sau forma de care ai nevoie.
  5. Depozitarea. Daca ai nevoie de spatiu suplimentar pentru depozitare, poti cumpara chiar si o noptiera de pat din magazine tip discount sau site-uri de ocazii. Vopseste-o cu o culoare placuta care sa creeze contrast baia ta si aseaz-o langa cada sau langa raftul cu prosoape. Pentru personalizare pune pe ea si o lumanare parfumata colorata.
  6. Tablou. Daca spatiul iti permite si nu va parea prea incarcat, printeaza o imagine preferata si imbraca cu ea o bucata de lemn. Marginile le poti picta intr-o culoare distincta cu acuarela sau cu vopseaua spray cu care ai vopsit rafturile. Pe YouTube exista foarte multe tutoriale care iti explica cum poti realiza un canvas. Vei da astfel o nota unica baii tale si plina de caldura, mai ales ca, sa nu uitam, baia este spatiul unde ne petrecem o parte importanta din timpul nostru in fiecare zi.
Cu putina imaginatie iti poti amenaja baia intr-un stil original si elegant, chiar daca bugetul tau nu este prea mare. Aplica astfel de idei pentru amenajarea baii tale pentru ca tu te vei simti mai acasa, iar musafiri tai cu siguranta vor aprecia astfel de idei originale.


Amenajari Bai


Idei de amenajari bai in imagini:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu